Tietosuojaseloste

jncoins.com – verkkokaupan tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §
Laatimispvm: 9.3.2018

Rekisterinpitäjä

J. Nuorala Oy
PL 63
90651 OULU

044 2040574

jani@jncoins.com

Rekisterin yhteyshenkilö

Jani Nuorala
044 2040574
jani@jncoins.com

Rekisterin nimi

jncoins.com ( J.Nuorala Oy ) -verkkokaupan asiakas ja markkinointi rekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakassuhteen ja markkinoinnin ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin. Rekisteriä käytetään tilausten toimittamiseen, laskutukseen sekä markkinointimateriaalin lähettämiseen. Lakiin perustuvan määräysten ja ohjeiden mukainen säilytys, raportointi sekä kyselyvelvotteiden hoitaminen.

Rekisterin tietosisältö

Nimi, sähköpostiosoite, osoite, puhelinnumero ja tilaushistoria sekä mahdollinen www-osoite.

Rekisteriä ja sähköposti osoitetta voidaan käyttää myös asiakasviestien lähettämiseen. Asiakasviestit asiakas/henkilö voi kieltää lähetämällä viestin että ei halua asiakasviestejä/suoramarkkinointiviestejä.

Yksittäisen asiakkaan ostohistoria ja myyntihistoria

Säännönmukaiset tietolähteet

Kaikki tiedot asiakkaan/henkilön itsensä ilmoittamat tai muuten asiakkaalta/henkilöltä suoraan saadut tiedot.

Tietojen luovutus

Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille heidän omaan käyttöön muuta kuin lakisääteisissä tapauksissa. Tarkastamme aina henkilötietojen oikellisuuden

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole teknisistä syistä verkkokaupan toiminnan mahdollistamiseksi tarpeellista.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriin pääsy vain nimetyillä henkilöillä käyttäjätunnusta ja salasanaa käyttäen. Verkkokaupan tilaushistoria on ulkopuolisen palveluntarjoajan palvelimella. Palveluntarjoajaa sitovat sopimuksellisesti kaikki henkilötietosuojaa ja luottamuksellisuutta koskevat velvoitteet. jncoins:n ( J.Nuorala Oy:n ) rekisterit on suojattu salasanalla joihin on pääsy vain J.Nuorala Oy:n henkilökunnalla. Salasana vaihdetaan tarvittaessa. Asiakas/Henkilö on itse vastuussa tunnuksistaan. Asiakaan/Henkilön on vaihdettava salasana, jos epäilee sen joutuneen ulkopuolisten haltuun tai tietoon eikä J.Nuorala Oy ota siitä vastuuta.

Tarkastusoikeus

Sinulla on oikeus tarkistaa rekisteriimme tallennetut omat tietosi. Toimitamme tietosi pyynnöstäsi. J.Nuorala Oy tarkastaa tässä tapauksessa henkilöllisyytesi ja oikellisuuden.

Asiakkaalla on oikeus saada ja tarkistaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot sekä pyytää henkilötietojensa poistamista. Rekisteröityneellä henkilöllä on tunnus verkkokauppajärjestelmään mistä hän muuttaa ja tarkastaa omat henkilötietonsa ja sen kautta tulostaa ostohistoriansa.

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Mikäli rekisterissämme olevissa tiedoissasi on virhe, voit pyytää meitä korjaamaan tiedon. Näissä tapauksissa pyydämme teitä tunnistautumaan perustuen henkilötietolakiin (523/99) 10 §

Korjaus pyynnön voi tehdä kirjallisesti allekirjoitettuna ja lähettämällä kirjattuna alla olevaan osoitteseen.

Mikäli pyyntö koskee toisen henkilön tietoja, pitää pyynnön esittäjällä olla valtakirja asian hoitamiseksi.

Yhteystietomme:

J. Nuorala Oy
PL 63
90651 OULU

044 2040574

jani@jncoins.com

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Voit kieltää itseäsi koskevien rekisteritietojen käsittelyn suoramainontaa ja etämyyntiä varten.

Asiakas on itse velvollinen ilmoittamaan muuttuneet tiedot. Rekisterinpitäjä ei ole vastuussa tietojenoikeellisuudesta jollei asiakas ole niitä rekisterinpitäjälle ilmoittanut.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Suomeksi

Maksu tulee suorittaa ennen tilauksen toimitusta. Jatkossa kanta-asiakkaille voimme myös laskuttaa suomeen.

Suomen rajojen ulkopuolelta maksaessa on mahdollisuus maksaa myös PayPal:in kautta ( + 6% ) tai suoraan pankkiin käyttäen Iban järjestelmää.

Pyrimme lähettämään ostamanne tuotteet kolmen vuorokauden sisään maksun suorituksen jälkeen, hyvin pakattuina ja huomaamattomassa kirjeessä.

Toimitusten postitus tapahtuu ilmoittamaanne osoitteeseen, joten huolehdithan ja tarkastat että ilmoittamasi osoite tulee oikein.

Toimitamme tuotteet huolellisesti ja turvallisesti.

Meillä (Rahaliike Numismatics Coins) on lakisääteinen virhevastuu myymistämme tavaroista.

Suosittelemme kirjattua tai vakuutettua lähetystä kalliimmissa ostoksissa rikkoutumisten ja katoamisten välttämiseksi.

Mahdollisissa riitatilanteissa voitte saattaa riidan kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Peruuttamisohje

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu tai siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille (Rahaliike Numismatics Coins, PL63 90651 Oulu , jani@jncoins.com, 044 2040 574) päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse, faksilla tai sähköpostilla). Voitte käyttää oheista peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Lataa peruutuslomake PDF

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.
Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.
Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista.
Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

In English

Payment has to be paid to a bank account before sending of the order. Later we can also invoice to Finland. When paid abroad, it is a possibility to pay either via Pay Pal or direct to a bank by using Iban or Swift system. Bank connections are located as well in Finland. We aspire to send your bought articles in three days after the realized payment, well packed in unnoticeable letters. The shipments have also the rights of 14 days to return, if the article does not answer the expectation of quality criterions. Abroad out of Finland’s border the sending are delivered according to the country oriented prices. Our intention is to send the articles by using cheapest shipping forms. Posting of the sending are carried out to your advised address, so take care of the correctness of your advised address. We deliver the articles by packed very carefully and safety. Unfortunately the Coin Company of Numismatic Coins Ltd cannot have a responsibility of the lost or broken articles that is why we recommend registered or insured shipments in the cases of expensive or valuable purchases. We reserve the rights for changes.